Δίκτυο Παιδιών & Φύσης και Εκδήλωση Φεστιβάλ Φέρτε το έξω από την Οικογένεια

0
Δίκτυο Παιδιών & Φύσης και Εκδήλωση Φεστιβάλ Φέρτε το έξω από την Οικογένεια

Τον Μάιο, το Hike it Baby παρακολούθησε το Children & Nature Network Inside Out Conference στην Ατλάντα της Τζόρτζια που είναι «η μεγαλύτερη συγκέντρωση παιδιών και υποστηρικτών της φύσης στον κόσμο. Ηγέτες από ένα ευρύ φάσμα τομέων —όλοι αφοσιωμένοι στην υγεία και την ευημερία των παιδιών και των κοινοτήτων— συγκεντρώνονται για να εξερευνήσουν τις βέλτιστες πρακτικές για να επαναφέρουμε την εσωτερική μας κοινωνία στα οφέλη της φύσης». Αν και είχαμε ένα περίπτερο στην εκδήλωση και μπορέσαμε να συναντήσουμε πολλούς άλλους οργανισμούς, ένα από τα κυριότερα σημεία ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου & Ταμίας Dineo Dowd που παρουσίασε την ιστορία της και πώς βρήκε τη θέση της στη φύση.

Στο τέλος του συνεδρίου, το Hike it Baby φιλοξένησε ένα Φεστιβάλ Bring it Outside Family στο Rodney Cook Park στην Ατλάντα. Η εκδήλωση περιλάμβανε χειροτεχνίες στη φύση, πεζοπορία για οικογένειες, παιχνίδια, δραστηριότητες, καθώς και δωρεάν υπαίθριο εξοπλισμό και δώρα. Είχαμε ακόμη και μια αναδυόμενη κατασκήνωση για τα παιδιά, ευγενική προσφορά της Teton Sports, καθώς και ένα κιτ smores για τα μικρά παιδιά για να διασκεδάσουν προσποιούμενο το κάμπινγκ! Χάρη σε αρκετούς γενναιόδωρους χορηγούς βραβείων, μπορέσαμε να προσφέρουμε στις οικογένειες όχι μόνο μια εκπληκτική υπαίθρια εμπειρία, αλλά και πολλά πόρους και δωρεάν εξοπλισμό! Αυτό περιελάμβανε ένα Burley Honey Bee, καπέλα Sunday Afternoons, Turtle Fur Beanies, Solly Baby Wraps, μάρσιπο Onya Baby, πενήντα πενήντα μπουκάλια νερού και κοστούμια βροχής από την Oaki. Αρκετοί οργανισμοί με έδρα την Ατλάντα εμφανίστηκαν επίσης και μοιράστηκαν εξαιρετικές δραστηριότητες όπως βραχιόλια για τη φύση (WAWA), κιμωλία πεζοδρομίου (Δίκτυο Παιδιών & Φύσης), και ένα βαγόνι φύσης (Δέντρα Ατλάντα).

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του Hike it Baby, Jessica Carrillo Alatorre, και η Dini Dowd πήραν συνέντευξη από τις τοπικές ειδήσεις και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί μας το Hike it Baby και την αποστολή μας να συνδέσουμε τα παιδιά και τις οικογένειες με τη φύση. Τσέκαρέ το εδώ για να μάθετε περισσότερα για το συνέδριο, το οικογενειακό μας φεστιβάλ και την αποστολή του Hike it Baby να βοηθήσει τις οικογένειες να το φέρουν έξω!

ABOUT HIKE IT BABY

Το Hike it Baby είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που εργάζεται για να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα σωματικά και ψυχικά οφέλη του να περνούν χρόνο έξω. Εστιάζουμε στη δημιουργία ευκαιριών και στην άρση των φραγμών πρόσβασης, ώστε οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά να μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα έξω. Πιστεύουμε ότι όλες οι οικογένειες έχουν το δικαίωμα να συνδέονται με τη φύση, να επωφελούνται από το να περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να εμπνέονται για μια δια βίου αγάπη για τη φύση. Από την ίδρυσή του το 2013, το Hike it Baby είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα 270.000 οικογενειών και πάνω από 400 εθελοντές Πρέσβεις Υποκαταστημάτων. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εκδηλώσεις αρραβώνων σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε στο HikeitBaby.com, Facebook, YouTube, Pinterestκαι Ίνσταγκραμ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:

Ελπίζουμε να σας άρεσε η ανάγνωση αυτού του άρθρου από το Hike it Baby. Εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε στην κοινότητά μας περιεχόμενο και πόρους που σας ενημερώνουν, σας εμπνέουν και σας διασκεδάζουν.

Αλλά το περιεχόμενο δεν είναι δωρεάν. Είναι χτισμένο στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση συγγραφέων, συντακτών και εθελοντών. Κάνουμε μια επένδυση στην ανάπτυξη περιεχομένου υψηλής ποιότητας για να διευκολύνουμε τις οικογένειες με μικρά παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και μεταξύ τους. Δεν το ρωτάμε επιπόλαια, αλλά αν μπορείτε, συνεισφέρετε και βοηθήστε μας να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας.

Schreibe einen Kommentar