Διαδικτυακά Μαθήματα Γραφής για κατ‘ οίκον μαθητές

1
Διαδικτυακά Μαθήματα Γραφής για κατ‘ οίκον μαθητές

Ψάχνετε για μερικά καταπληκτικά διαδικτυακά μαθήματα γραφής για μαθητές κατ‘ οίκον; Λοιπόν, βρήκα μόνο ένα! Το Night Zookeeper είναι ένα βραβευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα γραφής γεμάτο διαδικτυακά παιχνίδια εκμάθησης όπως διαδραστικά παιχνίδια γραφής, παιχνίδια ορθογραφίας, μαθήματα γραμματικής και πολλά άλλα! Αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό για μαθητές κατ‘ οίκον, δημόσιους εκπαιδευτικούς και για εικονική ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση…

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων λεξιλογίου, ορθογραφίας, γραμματικής και δημιουργικής γραφής. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι πολύ εύκολο για τους γονείς! Μπορείς να είσαι τόσο πρακτικός όσο θέλεις. Μόλις ξεκινήσετε το παιδί σας, θα πρέπει να μπορεί να πλοηγείται στον ιστότοπο, να παίζει παιχνίδια, να κάνει προκλήσεις μόνο του!

Γιατί μια μαμά κατ‘ οίκον θα χρειαζόταν ένα διαδικτυακό μάθημα γραφής για μαθητές κατ‘ οίκον;

Απλώς θέλω να είμαι αληθινός μαζί σας παιδιά… Δύο στα τρία παιδιά μου μισούν κάθε γραπτή εργασία που τους δίνω! Συμπληρώνουν φύλλα εργασίας μια χαρά, τα πάνε καλά με τα μαθηματικά ή την επιστήμη…αλλά το γράψιμο περιφρονούν! Μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να τους κάνεις να μάθουν για κάτι που μισούν. Ωστόσο, έχω μάθει με τα χρόνια αν μπορείς να το κάνεις διασκεδαστικό, συνήθως μπαίνουν σε αυτό…

Εκτός από την εύρεση μερικών Τρελοί Libs για παιδιά και κάνοντας μερικά παιχνίδια στην πραγματική ζωή, δεν έχω βρει ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γραφής που να λειτουργούσε για αυτά μέχρι τώρα… Ήταν ένας αγώνας… Αλλά όχι περισσότερο!

Ενθουσιάστηκα πολύ όταν είδα ότι βοήθησε στην ενίσχυση ορισμένων από τα πράγματα που έχω διδάξει στην τάξη. Ειδικά, αφού φαίνεται να ξεχνιέται τόσο εύκολα! Πότε τα παιδιά μαθαίνουν με διασκεδαστικούς τρόπους είναι πιο πιθανό να κολλήσει!

Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με τους Night Zookeepers. Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Όλες οι γνώμες είναι δική μου. Ωστόσο, αποζημιώνομαι για να μοιραστώ περισσότερα για το πρόγραμμά τους μαζί σας! Μοιράζομαι μόνο για προγράμματα ή προϊόντα που πραγματικά πιστεύω ότι λειτουργούν και που σχετίζονται με το κοινό μου.

Διαδικτυακά Μαθήματα Γραφής για κατ‘ οίκον μαθητές

Ο διαδικτυακός ιστότοπος που θα συζητήσω σήμερα ονομάζεται Night Zookeeper…Ακούγεται περίεργο αλλά…αυτό είναι όλο το θέμα…Και είναι τόσο διασκεδαστικό το θέμα αν με ρωτάτε!

Τόσα πολλά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες

Τι είναι το Night ZooKeeper; | Διαδικτυακά Μαθήματα Γραφής για κατ‘ οίκον μαθητές

Το Night Zookeeper είναι μια βραβευμένη και δημιουργική πλατφόρμα γραφής που βοηθά στη βελτίωση των δεξιοτήτων γραφής των παιδιών ηλικίας 5-12+ ετών.

Ονομάζεται Night Zookeeper γιατί τα παιδιά γίνονται νυχτερινοί φύλακες!

Με το Night Zookeeper τα παιδιά μπορούν να συλλέγουν ζώα και ακόμη και να δημιουργούν νέα! Μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν μερικά από αυτά τα μικρά ζώα του ζωολογικού κήπου σε μερικά από τα παιχνίδια που παίζουν. Μπορούν να μεγαλώσουν τη συλλογή των ζώων τους και τον ζωολογικό κήπο τους παίζοντας και μαθαίνοντας.

Είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά ενώ μαθαίνουν να γράφουν!

διασκεδαστικά παιχνίδια μάθησης

Τι είδους ευκαιρίες μάθησης υπάρχουν;

 • Ορθογραφία προκλήσεις
 • Σημεία στίξης και κεφαλαία γράμματα
 • ΑΝΑΓΝΩΣΗ κατανόηση
 • Γραμματική δεξιότητες
 • Γραφή δεξιότητες
 • Λεξιλόγιο
 • Δημιουργικός δεξιότητες γραφής

Για να είναι καλός συγγραφέας ένα παιδί πρέπει να μάθει για την ορθογραφία, τα σημεία στίξης, τη δομή προτάσεων και τη δημιουργική γραφή. Πρέπει να πω ότι το Night ZooKeeper τα έχει όλα αυτά!

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι πολλές από τις προκλήσεις είναι σε μορφή παιχνιδιού. Το παιδί μου ήταν τόσο συγκεντρωμένο όταν μάθαινε. Ήμουν εκστασιασμένος! Είμαι μεγάλος στα διασκεδαστικά παιχνίδια εκμάθησης! Αν δεν το ξέρατε ήδη! Έχω γράψει αναρτήσεις για όλα τα είδη των πόρων για το homeschool.

Αποκτήστε δεξιότητες ορθογραφίας, λεξιλογίας και γραμματικής

Γιατί νομίζω ότι το Night ZooKeeper είναι φοβερό!

Το Night Zookeeper έχει πολλές δραστηριότητες και πολλά πραγματικά διασκεδαστικά παιχνίδια. Μου αρέσει που έχουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων και ένα πρόγραμμα που τους κρατά να μετακινούνται από τη μια εργασία στην άλλη.

Ζήτησα από τον μικρότερο γιο μου να κάνει τουλάχιστον 10 λεπτά με το Night Zookeeper την ημέρα, αλλά κατέληξε να παίζει για πολύ περισσότερο. Οι συγγραφικές του ικανότητες έχουν βελτιωθεί και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο παρά να τον βοηθήσω να ξεκινήσει! Είμαι το είδος της μαμάς στο σπίτι που κάνει πρακτικές διδασκαλίες, αλλά μου αρέσει επίσης να διδάσκω πρακτικά, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να μαθαίνουν όλα μόνα τους! Λίγη ανεξαρτησία είναι ωραία όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τις μαμάδες!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που ξεχωρίζουν πραγματικά για το Night Zookeeper από άλλα διαδικτυακά μαθήματα γραφής για μαθητές κατ‘ οίκον. …Ακολουθούν μερικοί από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους νομίζω ότι είναι πραγματικά φοβερό!

Απίστευτα γεγονότα για το Night Zookeeper

 • Προκλήσεις κατάλληλες για την ηλικία
 • Προτροπές γραφής – Αυτά περιλαμβάνουν προτροπές γραφής Minecraft, συνταγές, ζωή στο νησί, Roblox, Δεινόσαυρους και πολλά άλλα!
 • Παιχνίδιαπαιχνίδια και άλλα παιχνίδια!
 • Εβδομαδιαία Μαθήματα που περιλαμβάνουν ένα διαδραστικό βίντεο και διδάσκουν βασικές δεξιότητες γραφής!
 • Λεξιλόγιο – Βοηθά στην αύξηση του λεξιλογίου ενός παιδιού!
 • Σημεία στίξης και κεφαλαία – Αυτό ήταν πραγματικά μια μεγάλη βοήθεια για εμένα και το παιδί μου!
 • Αναφορές βιβλίων – Το παιδί σας μπορεί να μάθει πώς να γράφει μια αναφορά βιβλίου!
 • Καθηγητές ελέγξτε πραγματικά τη δουλειά τους και δώστε σχόλια!
 • Εκδοτικές Ευκαιρίες και εβδομαδιαίους διαγωνισμούς με πραγματικά βραβεία!
 • Θέμα πλατφόρμας – Το θέμα δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά κρατά τα παιδιά ενδιαφέρον και θέλουν να επιστρέψουν για περισσότερα!
 • Οι φιλοι – Τα παιδιά σας έχουν την ευκαιρία να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή!
 • Καλλιτέχνης – Εάν το παιδί σας ενδιαφέρεται να γίνει καλλιτέχνης…Μπορεί να του αρέσει αυτό το πρόγραμμα γιατί έχει την ευκαιρία να ζωγραφίσει. Το παιδί μου το λατρεύει και έχει βρει μερικά πολύ όμορφα ζώα για να τα προσθέσει στον ζωολογικό κήπο του!
 • ΔΩΡΕΑΝ Μηνιαία Εκπαιδευτικά Εκτυπώσιμα
 • Το καλύτερο για το τέλος – Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι έχω δει βελτίωση στις βασικές δεξιότητες γραφής του παιδιού μου…Όπως ποτέ πριν! Αυτό το πρόγραμμα είναι πραγματικά εκπληκτικό και τόσο εύκολο για τους γονείς και ανταποδοτικό για τα παιδιά.
παιδί που παίζει νυχτερινούς φύλακες ζωολογικού κήπου

Ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα γραφής για μαθητές κατ‘ οίκον…

Για ποια ηλικία είναι φτιαγμένο το Night Zookeeper;

Το Night Zookeeper είναι εξαιρετικό για ηλικίες από 5 έως 12+ ετών. Τα παιχνίδια είναι υπέροχα και κρατούν τα παιδιά συγκεντρωμένα και ενδιαφέροντα ενώ μαθαίνουν!

Το Night Zookeeper έχει εφαρμογή;

Οχι προς το παρόν. Ωστόσο, τα παιδιά μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο οπουδήποτε μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, μέσω φορητού υπολογιστή, επιτραπέζιου υπολογιστή ή ακόμα και tablet. Είναι καλύτερο όταν χρησιμοποιείτε προγράμματα περιήγησης ιστού Safari ή Google Chrome.

Νυχτερινά μαθήματα γραφής για φύλακες ζωολογικού κήπου για παιδιά στο σπίτι

Το Night Zookeeper είναι μόνο για μαθητές κατ‘ οίκον;

ΟΧΙ! Κάθε παιδί μπορεί να επωφεληθεί από διασκεδαστικές μαθησιακές εμπειρίες. Εάν έχετε ένα παιδί που δυσκολεύεται να γράψει σε ένα σχολικό περιβάλλον, γιατί να μην προσπαθήσετε να το προσκαλέσετε να παίξουν διασκεδαστικά παιχνίδια ενώ μαθαίνουν;! Αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό για παιδιά των δημοσίων σχολείων, για ιδιωτικούς μαθητές, για άτομα που δεν φοιτούν στο σχολείο, ακόμα και για όσους από εμάς χρησιμοποιούν ένα σχολείο-ομπρέλα!

Τι γίνεται αν έχω πολλά παιδιά;

Οι τιμές πολλαπλών παιδιών συνοδεύονται από έκπτωση! Τιμές για 1-3 παιδιά μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Εάν έχετε περισσότερα από αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους κατά την εγγραφή σας για να λάβετε ειδικές τιμές!

Μπορώ να παρακολουθώ την πρόοδο του παιδιού μου;

Γιατί ναι μπορείς! Χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου γονέων, μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες ζώων που έχουν φτιάξει, τα σχόλια που έχουν λάβει από τους δασκάλους και τα βραβεία που έχουν λάβει!

Το Night Zookeeper συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή;

Ναί! Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Το οποίο νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό πριν αγοράσετε οποιοδήποτε είδος προγράμματος σπουδών. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αρέσει στο παιδί σας! Κατά προτίμηση πριν πληρώσετε σωστά;

Μπορώ να ακυρώσω τη δωρεάν δοκιμή εύκολα;

Ναί! Εάν αποφασίσετε να κάνετε πίσω και να μην αγοράσετε τη συνδρομή, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να κάνετε κλικ για ακύρωση!

Είναι το Night Zookeeper δωρεάν;

Όχι, δεν είναι δωρεάν, αλλά η τιμολόγησή τους είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη! Ειδικά, για αυτό που παίρνεις! Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε 50% έκπτωση σήμερα σε ετήσια συνδρομή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό μου!

Αφού εγγραφούμε, πώς ξεκινάμε;

Το Night Zookeeper έχει ένα υπέροχος οδηγός γονέων που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα.

Πόσο κοστίζει το Night Zookeeper;

Χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό μου, όχι μόνο λαμβάνετε ένα Δοκιμή 7 ημερών αλλά Έκπτωση 50% στην ετήσια τιμή συνδρομής! Πόσο φοβερό είναι αυτό; Αυτές οι τιμές είναι πραγματικά εξαιρετικές αν με ρωτάτε, δεν έχω βρει καλύτερο πρόγραμμα που να μαθαίνει στα παιδιά να γράφουν. Αξίζει κάθε δεκάρα!

Η τιμή για την ετήσια συνδρομή είναι συνήθως περίπου 119,98 $ το χρόνο! Με την έκπτωση 50% είναι μόνο 59,99 $ (για ένα παιδί)! Αυτό είναι σαν να πληρώνετε μόνο 5 δολάρια το μήνα! Για 2-3 παιδιά θα πληρώνετε μόνο 77,99 $ το χρόνο! Εάν έχετε περισσότερα από 3 παιδιά, χρησιμοποιήστε το κουμπί επικοινωνίας κατά την εγγραφή σας για να λάβετε ειδικές τιμές..

Έχουν και άλλα χαρακτηριστικά τιμολόγησης… Όπως αν προτιμάτε να πληρώνετε μηνιαία αντί να πληρώνετε ετησίως, ή μήπως θα θέλατε να πληρώνετε μόνο για 3 μήνες; Ναι, το έχουν και αυτό. Αλλά το ετήσια σχέδιο είναι το μόνο με το έκπτωση!

 • 12,99 $/μήνα – μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμής, Περιλαμβάνεται δοκιμή 7 ημερών!
 • 11,33/μήνα – Πρόγραμμα τριών μηνών (33,99 $ προκαταβολή) Περιλαμβάνεται δοκιμή 7 ημερών!
 • 5,00 $/μήνα – Ετήσιο πρόγραμμα (59,99 $ προκαταβολή) Περιλαμβάνεται δοκιμή 7 ημερών! Περιλαμβάνεται έκπτωση!

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Κοινοποιήστε στο Pinterest!

Διαδικτυακά μαθήματα γραφής για μαθητές κατ' οίκον

Schreibe einen Kommentar