Δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι ταιριάσματος Αγίου Βαλεντίνου

1
Δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι ταιριάσματος Αγίου Βαλεντίνου

Είτε είστε μαμά στο σπίτι, είτε γονιός παιδιού στο δημόσιο σχολείο είτε ακόμη και δάσκαλος, καλώς ήρθατε! Αυτό Δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι ταιριάσματος Αγίου Βαλεντίνου Το έφτιαξα είναι μια σούπερ διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά!

Έφτιαξα μερικά υπέροχα δωρεάν εκτυπώσιμα για να απολαύσουν τα παιδιά αυτές τις διακοπές. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Δωρεάν Εκτυπώσιμο Παιχνίδι Λέξεων του Αγίου Βαλεντίνου που έφτιαξα.

Έτσι φαίνεται το εκτυπώσιμο. Οι οδηγίες είναι πολύ εύκολες! Απλώς εκτυπώστε το και μετά κόψτε τις κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών. Τοποθετήστε τις καρδιές με την όψη προς τα κάτω, σε ένα τραπέζι. Γυρίστε εναλλάξ δύο τετράγωνα. Όποιος έχει τα περισσότερα ματς στο τέλος κερδίζει! Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τις παρακάτω οδηγίες εάν χρειάζεται.

Δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι ταιριάσματος Αγίου Βαλεντίνου.  Είναι σχεδόν εκείνη η ώρα πάλι.  Αυτό το παιχνίδι ταιριάσματος του Αγίου Βαλεντίνου που έφτιαξα είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά.  Ιδανικό για μαθητές κατ' οίκον ή δημόσια σχολεία

Κατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι ταιριάσματος Valentine

Εκτυπώστε τις Οδηγίες εδώ:

Οδηγίες για το παιχνίδι του Αγίου Βαλεντίνου

Εκτυπώστε το ταιριαστό παιχνίδι του Αγίου Βαλεντίνου εδώ:

Παιχνίδι αντιστοίχισης του Αγίου Βαλεντίνου – ΛΗΨΗ

Εάν έχετε μικρότερα παιδιά, χρειάζεστε εκτυπώσιμα για αυτό Βρείτε το γράμμα από 2 αγόρια και ένας σκύλος θα είναι τέλειος για αυτούς!

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Δωρεάν Εκτυπώσιμο Παιχνίδι Λέξεων του Αγίου Βαλεντίνου που έφτιαξα.
Έχω επίσης 34 Εκτυπώσιμα Βαλεντίνου

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Κοινοποιήστε στο Pinterest!

Είναι σχεδόν εκείνη η ώρα πάλι.  Αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι ταιριάσματος του Αγίου Βαλεντίνου που έφτιαξα είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά.  Ιδανικό για μαθητές κατ' οίκον ή δημόσια σχολεία |  http://homesteadwishing.com/valentine-matching-game/ |  Homestead Wishing, Συγγραφέας Kristi Wheeler |  Εκτυπώσιμα είδη χωρίς Αγίου Βαλεντίνου, Παιχνίδια Αγίου Βαλεντίνου, Βαλεντίνους-εκπαίδευση στο σπίτι

Schreibe einen Kommentar