Ελεύθεροι πόροι για κατ‘ οίκον εκπαίδευση – Ευχές για το σπίτι

1
Ελεύθεροι πόροι για κατ‘ οίκον εκπαίδευση – Ευχές για το σπίτι

Τα μόνα λεφτά που έχω ξοδέψει ποτέ για το δικό μου κατ‘ οίκον εκπαίδευση τα τρία μου αγόρια ήταν σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα βιβλία και άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Τα άλλα έξοδα προέρχονται από την πληρωμή για το διαδίκτυο και το Netflix.

Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για εκπαίδευση. Υπάρχουν τόσα πολλά δωρεάν παιχνίδια και ευκαιρίες μάθησης.

Συμβουλές για δωρεάν εκπαίδευση στο σπίτι

Μπορείτε να είστε όσο δομημένοι, αυστηροί ή χαλαροί θέλετε όταν κάνετε εκπαίδευση στο σπίτι. Αν όμως τα παιδιά κλαίνε, σας συμβουλεύω να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πείτε ότι αυτό δεν λειτουργεί. Ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Η μάθηση δεν χρειάζεται να είναι βαρετή, ενοχλητική και δεν πρέπει να είναι σαν το τράβηγμα των δοντιών!

Σας ενθαρρύνω να διασκεδάσετε. Μάθετε ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Παίξτε παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Όταν δίδασκα τον πολλαπλασιασμό, βγήκαμε έξω και φτιάξαμε παιχνίδια για να μας βοηθήσουν να τα απομνημονεύσουμε. Τα αγόρια μου λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια trivia όπου παίρνουν μια ανταμοιβή καραμέλας! Σε ποιον δεν θα άρεσε αυτό; Ασήμαντα πράγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε με αυτά κοσμικές μαθησιακές δεξιότητες απομνημόνευσης.

Το παιχνίδι που καταλήξαμε ήταν… Στάθηκα στο ένα άκρο και τα αγόρια στάθηκαν περίπου 20 πόδια μακριά. Θα μου έδιναν με τη σειρά μια απάντηση σε ένα πρόβλημα πολλαπλασιασμού. Αν ήταν σωστοί θα μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Όποιος με έφτανε πρώτος έπαιρνε μια καραμέλα. Αυτό το παιχνίδι ήταν γεμάτο γέλια και χαμόγελα, κυρίως επειδή τα αγόρια έκαναν γιγάντια βήματα και γίνονταν δημιουργικά! ΧΑΧΑ!

Τα αγόρια μου απολαμβάνουν επίσης να δουλεύουν μαθηματικά προβλήματα σε έναν πίνακα έναντι των φύλλων εργασίας. Πραγματικά ενθουσιάζονται όταν γράφουν στον πίνακα. Φαντάζεσαι? Ενθουσιασμένος με τα μαθηματικά!?!?!?!

Είναι πραγματικά τα μικρά πράγματα. Βρείτε αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν το χαμόγελο στο πρόσωπο του παιδιού σας, ενώ μαθαίνετε, και ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ!

Αγαπημένες πηγές εκπαίδευσης στο σπίτι

 • Easy Peasy All in One Homeschool – Λέει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να το συμπληρώσετε με οτιδήποτε άλλο. Από την εκμάθηση της ανάγνωσης μέχρι το γυμνάσιο. Μου αρέσει, αλλά χρησιμοποιώ και άλλα πράγματα. Μερικά από τα παιδιά μου πρέπει να επανεξετάσουν τις βασικές δεξιότητες κατανόησης ανάγνωσης και έχω αναζητήσει δωρεάν υλικό για να αναπτύξω αυτές τις δεξιότητες. Επίσης, κάνω πράγματα όπως να μελετήσω γιατί αλλάζουν χρώμα τα φύλλα το φθινόπωρο. Ταιριάζει γιατί είναι φθινόπωρο αυτή τη στιγμή.
 • Clarendon Learning – Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά μαθήματα που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή „αφήστε μια κριτική“ αντί να πληρώσετε ή μπορείτε να τους δώσετε μια δωρεά. Τα μαθήματα είναι αρκετά γρήγορα, εύκολα και γεμάτα πληροφορίες. Περιλαμβάνουν εικόνες, φύλλα εργασίας, οδηγίες και συνδέσμους προς άλλους δωρεάν πόρους, όπως βίντεο. Αυτός είναι ένας άλλος από τους αγαπημένους μου τρόπους για να διδάξω τα παιδιά. Δεν χρησιμοποιούμε όλους τους πόρους, μερικές φορές απλώς διαβάζω το μάθημα και κάνουμε ανακεφαλαίωση των ερωτήσεων μετά το μάθημα.
 • Freereading.net – Αυτό είναι ένα μέρος που χρησιμοποιώ για να εξετάσω τις δεξιότητές μας στην αναγνωστική κατανόηση.
 • Κήπος του Επαίνου είναι πραγματικά φοβερό – μου αρέσει να χρησιμοποιώ τις σελίδες της Βίβλου. Αυτές είναι ιστορίες που μου αρέσει να διαβάζουν τα παιδιά. Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, υπάρχουν παιχνίδια, αναζητήσεις λέξεων, ανακατωτά και ένα τεστ που όλα συνδέονται με την ιστορία! Νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά υπέροχο για λεξιλόγιο και κατανόηση ανάγνωσης! Επιπλέον, μαθαίνουν για τη Βίβλο! Έχουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από αυτές τις ιστορίες, αν και φροντίστε να ψάξετε το σύνολο δικτυακός τόπος!
 • Κλίφορντ ο μεγάλος κόκκινος σκύλος
 • Παιχνίδι με λέξεις όρασης
 • Φύλλα εργασίας λέξεων όρασης – Αυτά είναι πραγματικά φοβερά. Είναι πλήρης με εκτυπώσιμες κάρτες flash, εξάσκηση χειρογράφου, σελίδες χρωματισμού, αντιστοίχιση και οδηγίες!
 • Xtramath – Είναι εξαιρετικό για την απομνημόνευση μαθηματικών γεγονότων! Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς μαθητές, δωρεάν. Πολλοί ιστότοποι έχουν ορίσει όπου το πρώτο παιδί είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια πρέπει να πληρώσετε εάν έχετε περισσότερα από ένα παιδιά. Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο περισσότερα παιδιά έχεις τόσο λιγότερα χρήματα έχεις;;!
 • Ο ιστότοπος της Donna Young είναι απίθανο! – Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά το βρήκα κινούμενα σχέδια και Διαγράμματα φύλλα εργασίας φοβερο! Το σχολικό σύστημα σταμάτησε να διδάσκει στα παιδιά τη κουραστική! Τι! Ξέρω ξέρω! Όταν τα αγόρια ήταν ακόμη στο σχολείο, ένας από τους δασκάλους τους έγραψε οδηγίες για την εργασία στο σπίτι με γράμματα. Χαχα, ναι, δεν το πίστευα ότι ήταν αστείο…

Δωρεάν πόροι κατ‘ οίκον εκπαίδευσης

Εντάξει, λοιπόν, στην πρώτη ανάρτηση σχετικά με το homeschool (Προσθήκη Homeschool στο The Homestead) απαρίθμησα μερικούς από τους αγαπημένους μου πόρους. Θέλω να αναφέρω μερικά ακόμα που έχω βρει από τότε.

 • Τα παιδιά της Ελευθερίας – Έχουν μερικά ωραία εκπαιδευτικά βίντεο και παιχνίδια +περισσότερα…
 • Επιστήμη> Λογισμικό Sheppard (ανατομία κυττάρων) – συνδέω τη σελίδα όπου μπορείτε να μάθετε για τις κυτταρικές δομές. Είναι ένας χαριτωμένος διαδραστικός οδηγός εκμάθησης.
 • Λογισμικό Sheppard – έχει επίσης έναν εκπληκτικό αριθμό παιχνιδιών και άλλα διασκεδαστικά πράγματα. Μόλις ανακάλυψα τον υπόλοιπο ιστότοπο, επειδή κάποιος συνδέθηκε με τη σελίδα του κελιού σε εμένα, αλλά μετά από περαιτέρω ανακάλυψη, βρήκα μια ολόκληρη σειρά από παιχνίδια και δραστηριότητες! Φαίνεται πραγματικά φοβερό!
 • Μουσική> Ας παίξουμε Παιδική Μουσική – έχει δωρεάν εκτυπώσιμες παρτιτούρες και πολλά άλλα δωρεάν για μουσική!
 • Βιβλίο Περιπέτεια – είναι κάτι που σκοπεύω να ξεκινήσω, ελπίζω σύντομα. Τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν ένα βιβλίο εκτός σύνδεσης, όπως ένα βιβλίο βιβλιοθήκης, ή ένα στο ράφι σας και να επιστρέψουν για να κάνουν κουίζ για το τι έχουν διαβάσει. Λέει ότι μπορούν να κερδίσουν βραβεία. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι. Θα προσπαθήσω να το ενημερώσω αφού το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο.
 • Απεριόριστος (κάντε κλικ στο Ανακαλύψτε για να ξεκινήσετε) – έχει καταπληκτικούς πόρους φαίνεται! Απλά τόσα πολλά πράγματα για να μάθετε εκεί! Κάθε θέμα, ω, είναι φοβερό! Διασκεδάζουμε με το φτηνό μας μικροσκόπιο που αγόρασα μόνο για το σπίτι. Έχουν τόσα πολλά να διαβάσουν στο μικροσκόπιο!
 • Soft Schools – Υπάρχουν μαθηματικά παιχνίδια, κουίζ και φύλλα εργασίας σε αφθονία. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε τα δικά σας φύλλα εργασίας! Βασικά υπάρχουν τα πάντα εδώ. Χρήματα, επιστήμη, γραμματική, αναζήτηση λέξεων, γεωγραφία, διακοπές, φωνητικά. Το λένε, το έχουν. Υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτόν τον ιστότοπο που είναι φοβερό!
 • Big IQ Kids – Χρειάζεται λίστες ορθογραφίας; Τα έχουν! Επιλογές βαθμίδας επίσης!

Έχω φτιάξει κι άλλες λίστες σαν αυτή, δείτε τις!

Πηγές Γεωγραφίας Κατ‘ Οίκον

 1. Διασκέδαση Παγκόσμια παιχνίδια γεωγραφίας – Μπορείτε ακόμη και να μάθετε για τα ηφαίστεια!
 2. Παζλ χάρτη είναι πολύχρωμα και διασκεδαστικά!
 3. Δοκιμάστε το δημιουργός χαρτών από το National Geographic! Θα μπορούσατε να ελέγξετε το κιτ δημιουργίας χαρτών επίσης για να μάθετε κάποια νέα πράγματα ή να πάρετε κάποια έμπνευση για το πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον δημιουργό χαρτών.
 4. Το National Geographic έχει επίσης δεξιότητες χάρτη για παιδιά δημοτικού. Μπορείτε να μάθετε στα παιδιά σας πώς να φτιάχνουν έναν χάρτη. Μπορείτε να εξασκηθείτε φτιάχνοντας έναν χάρτη του αγαπημένου σας πάρκου ή του σπιτιού σας!
 5. Εδώ είναι πολλά ακόμη δωρεάν γεωγραφικά εκτυπώσιμα!
 6. Κουίζ με χρονομετρημένο χάρτη κι αλλα.
 7. Traveller IQ Challenge έχει πιο απαιτητικά παιχνίδια. Είναι πολύ διασκεδαστικά όμως!
 8. Κόσμος εκπαίδευσης έχει πολλά μαθήματα γεωγραφίας.
 9. Ολοκλήρωση αγοράς δραστηριότητες ανάγνωσης χαρτών από την Enchanted Learning. Μου αρέσει αυτό γιατί είναι διαφορετικό από όλα τα παιχνίδια και τα πράγματα.
 10. Τοπορόπα – Χώρες, πολιτείες, οροσειρές, θάλασσες, πρωτεύουσες, περιοχές και λίμνες!

Δείτε περισσότερους πόρους κατ‘ οίκον εκπαίδευσης Γεωγραφίας!

Είναι μόνο λίγα, αλλά θα συνεχίσω να προσθέτω καθώς έχω όλο και περισσότερα απίθανα πράγματα να μοιραστώ. Μου αρέσει που υπάρχουν τόσοι πολλοί δωρεάν πόροι. Αν ήξερα ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί δωρεάν πόροι ίσως θα είχα ξεκινήσει νωρίτερα την εκπαίδευση στο σπίτι!

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Κοινοποιήστε στο Pinterest!

Εντελώς δωρεάν πόροι κατ' οίκον εκπαίδευσης

Schreibe einen Kommentar