Παιχνίδια πληκτρολόγησης για παιδιά | Ιδανικό για μαθητές κατ‘ οίκον!

1
Παιχνίδια πληκτρολόγησης για παιδιά |  Ιδανικό για μαθητές κατ‘ οίκον!

Όταν έμαθα να πληκτρολογώ στο σχολείο, ήταν μια τρομερή εμπειρία. Αν μόνο το σχολείο μπορούσε να είχε εφαρμόσει μερικά από αυτά τα ωραία παιχνίδια πληκτρολόγησης για παιδιά, θα μπορούσα να διασκεδάσω πολύ περισσότερο!

Σωστά! Η εκμάθηση πληκτρολόγησης δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό! Αφήστε τα παιδιά σας να μάθουν με τον διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να μην καούν ενώ προσπαθούν να μάθουν μια νέα δεξιότητα!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι πολλά από αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου αρέσουν οι δωρεάν πόροι για το homeschool!

Εκπαιδεύω τα παιδιά μου στο σπίτι εδώ και μερικά χρόνια. Με τα χρόνια μάθαμε για τη γεωγραφία, τα μαθηματικά, τις επιστήμες και πολλά άλλα. Επιπλέον, πολλοί από τους τρόπους που μάθαμε ήταν να χρησιμοποιούμε δωρεάν διαδικτυακούς πόρους ή τη βιβλιοθήκη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Μυϊκή μνήμη. Είναι πραγματικό πράγμα. Οι μύες σας έχουν την ικανότητα να θυμούνται όλα τα είδη των πραγμάτων. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα είναι να κρατάτε τα παιδιά να εξασκούνται καθημερινά, ώστε να μπορούν να χτίσουν τη μυϊκή τους μνήμη.

Το δεύτερο πράγμα που θα συνιστούσα είναι πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα όπως το πρώτο στη λίστα. Ο λόγος για τον οποίο το λέω αυτό είναι επειδή είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν πού είναι πρώτο κάθε γράμμα.

Η γνώση της πρώτης θέσης των γραμμάτων μπορεί σίγουρα να βοηθήσει όταν παίζετε παιχνίδια πληκτρολόγησης για παιδιά, κάτι που ενισχύει τις ικανότητές τους στην πληκτρολόγηση.

Το τελευταίο σημαντικό πράγμα που θέλω να σας επισημάνω είναι ότι πρέπει πραγματικά να συνεχίσετε να υπενθυμίζετε στα παιδιά να κρατούν τα δάχτυλά τους στο πληκτρολόγιο. Είναι φυσικό να θέλεις να τσιμπήσεις σε κάθε γράμμα.

Ωστόσο, για να μάθουν τα παιδιά να πληκτρολογούν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα δάχτυλά τους στα σωστά πλήκτρα στη μεσαία σειρά.

Περισσότερες αναρτήσεις κατ‘ οίκον εκπαίδευσης που θα λατρέψετε!

Διαδικτυακά μαθήματα γραφής για μαθητές κατ' οίκον

Ψάχνετε για μερικά καταπληκτικά διαδικτυακά μαθήματα γραφής για μαθητές κατ‘ οίκον; Λοιπόν, βρήκα μόνο ένα! Το Night Zookeeper είναι ένα βραβευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα γραφής γεμάτο διαδικτυακά παιχνίδια εκμάθησης όπως διαδραστικά παιχνίδια γραφής, παιχνίδια ορθογραφίας, μαθήματα γραμματικής και πολλά άλλα! Αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό για μαθητές κατ‘ οίκον, για μαθητές στο δημόσιο σχολείο και για εικονική ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση…

Συνέχισε να διαβάζεις Διαδικτυακά Μαθήματα Γραφής για Κατ‘ Οίκον | Κριτική του Night Zookeeper

Κωδικοποίηση για παιδιά

Τόσοι πολλοί γονείς έχουν ωθηθεί στον κόσμο της εκπαίδευσης στο σπίτι ακούσια φέτος (2020). Ασχολούμαι με το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, γνωρίζω τόσους πολλούς γονείς που δυσκολεύονται να εργαστούν και να φοιτήσουν στο σπίτι ταυτόχρονα! Ανεξάρτητα από το αν είστε νέος σε αυτό ή απλά ψάχνετε για κάποια μαθήματα κωδικοποίησης για…

Συνέχισε να διαβάζεις Κωδικοποίηση για παιδιά | 33 Μαθήματα Κωδικοποίησης Homeschool!

Δωρεάν προγράμματα σπουδών στο σπίτι

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με την εκπαίδευση στο σπίτι στον 21ο αιώνα είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί δωρεάν πόροι στα χέρια μας. Το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να είναι μια τεράστια δαπάνη για άτομα που έχουν προϋπολογισμό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να κάνω μια λίστα με δωρεάν προγράμματα σπουδών στο σπίτι. Ο άλλος λόγος που…

Συνέχισε να διαβάζεις Δωρεάν Προγράμματα Σπουδών στο σπίτι | 9 ΔΩΡΕΑΝ Προγράμματα Σπουδών

Εικονικές εκδρομές

Το 2020 πολλές οικογένειες έχουν μυηθεί όχι μόνο στην εκπαίδευση στο σπίτι αλλά στο να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι! Οι εικονικές εκδρομές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τους μεγαλύτερους θησαυρούς μας χωρίς να φύγετε από την ασφάλεια του σπιτιού. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του διαδικτύου, τα περισσότερα από αυτά τα εικονικά ταξίδια είναι δωρεάν! Το διαδίκτυο πραγματικά…

Συνέχισε να διαβάζεις Εικονικές εκδρομές | Ζωολογικοί κήποι, μουσεία, ορόσημα και πολλά άλλα!

Εικονικοί χειρισμοί μαθηματικών

Όταν διδάσκετε μαθηματικά στους μαθητές του σχολείου σας στο σπίτι, είναι χρήσιμο να παρουσιάζετε μια οπτική αναπαράσταση. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι οι εικονικοί μαθηματικοί χειρισμοί. Προκειμένου τα παιδιά να τυλίγουν το μυαλό τους στα μαθηματικά, τις περισσότερες φορές πρέπει να τα βλέπουν μόνα τους. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τους δώσετε μια υποθετική κατάσταση, όπως η χρήση πίτσας…

Συνέχισε να διαβάζεις Εικονικοί Μαθηματικοί Χειρισμοί | Ιστοσελίδες Homeschool Math

Εντελώς δωρεάν πόροι κατ' οίκον εκπαίδευσης

Τα μόνα χρήματα που ξόδεψα ποτέ για την εκπαίδευση των τριών αγοριών μου στο σπίτι ήταν σε ένα παλαιοπωλείο για βιβλία και άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Τα άλλα έξοδα προέρχονται από την πληρωμή για το διαδίκτυο και το Netflix. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για εκπαίδευση. Υπάρχουν τόσα πολλά δωρεάν παιχνίδια και ευκαιρίες μάθησης. Συμβουλές για δωρεάν εκπαίδευση στο σπίτι…

Συνέχισε να διαβάζεις Εντελώς δωρεάν πόροι κατ‘ οίκον εκπαίδευσης | Πώς να φοιτήσετε στο σπίτι δωρεάν

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Κοινοποιήστε στο Pinterest!

Παιχνίδια πληκτρολόγησης για παιδιά

Schreibe einen Kommentar