Συμβουλές για ύπνο σε σκηνή με μωρό

0
Συμβουλές για ύπνο σε σκηνή με μωρό

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Morrison Outdoors.

Μία από τις μεγαλύτερες πτυχές που προκαλούν άγχος στη γονική μέριμνα ενός μωρού είναι να το κάνετε να κοιμάται ήσυχα, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα. Αυτός είναι επίσης ένας από τους κύριους λόγους που οι περισσότεροι γονείς διστάζουν να πάρουν το μωρό τους στο κάμπινγκ. Αν δεν κοιμούνται τόσο καλά στο σπίτι, πώς μπορούν να κοιμηθούν σε μια σκηνή στην ερημιά; Αν και είναι αλήθεια ότι μπορεί να ξυπνάτε μερικές επιπλέον φορές τη νύχτα, υπάρχουν τρόποι να διευκολύνετε τον ύπνο σε μια σκηνή τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Στην πραγματικότητα, διαπιστώσαμε ότι ο ύπνος σε μια σκηνή με ένα μωρό δεν ήταν τόσο διαφορετικός από τον ύπνο στο σπίτι. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε λίγο και να παραμείνετε άνετοι ενώ κατασκηνώνετε ως οικογένεια.

Φορέστε το μωρό σας έξω

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μεγαλύτερα μωρά. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε κατά την κατασκήνωση και το να κρατάτε το μωρό σας ενεργό εξερευνώντας το κάμπινγκ, η πεζοπορία, το κολύμπι κ.λπ. μπορεί να τα βοηθήσει να φθείρουν. Ακόμη και τα μικρά μωρά μπορούν να απολαύσουν το νέο τους περιβάλλον, με την κοιλιά σε μια φορητή κούνια ή σε μια κουβέρτα, απολαμβάνοντας τις νέες εικόνες, ήχους και μυρωδιές.

Ακολουθήστε τη ρουτίνα ώρας ύπνου, αλλά να είστε ευέλικτοι

Εάν έχετε μια καθορισμένη ρουτίνα στο σπίτι, η διατήρηση των βασικών στοιχείων της ρουτίνας στη θέση τους μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθεί το μωρό σας στη σκηνή. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε το μωρό σας σε πιτζάμες/ζεστές στρώσεις, να το ταΐσετε, να διαβάσετε ένα βιβλίο και να τραγουδήσετε μερικά τραγούδια πριν το τακτοποιήσετε στον χώρο του ύπνου του. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να είστε ευέλικτοι με την ώρα που πάνε για ύπνο λόγω του φωτός της ημέρας που περνάει μέσα από τη σκηνή. Μπορείτε να μειώσετε το φως αφήνοντας τη βροχή στη σκηνή και περνώντας μια κουβέρτα πάνω από τα παράθυρα. Επίσης, διαπίστωσα ότι ο μικρός μου ξυπνούσε χρειαζόταν άνεση πιο συχνά σε εκδρομές σε κάμπινγκ, οπότε του επέτρεψα να θηλάζει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

Μεγιστοποίηση χώρου

Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε μια σκηνή μεγαλύτερη από αυτή που θα χρειαστείτε κανονικά για την οικογένειά σας. Αυτό σας επιτρέπει να απλώσετε και να τοποθετήσετε λίγο επιπλέον εξοπλισμό για να μεγιστοποιήσετε την άνεση (όπως μια φορητή κούνια). Σας επιτρέπει επίσης να κινείστε γύρω από τη σκηνή και να αρπάξετε το μωρό για νυχτερινά ταΐσματα χωρίς να πιέζετε όλους τους άλλους στη σκηνή. Εάν δεν είναι δυνατή η δημιουργία μεγάλης σκηνής, δοκιμάστε να τοποθετήσετε το μωρό στη μέση δύο ενηλίκων σε μια μικρή μπανιέρα ή μια αυτοσχέδια «φωλιά» από τυλιγμένες κουβέρτες για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας είναι ασφαλές χωρίς επιπλέον κλινοσκεπάσματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο.

Μια φορητή κούνια/ Pack-and-play είναι ο καλύτερος φίλος σας

Αυτό το μικρό κομμάτι του εξοπλισμού ήταν σωτήριο για εμάς! Παρείχε έναν ασφαλή χώρο για να κοιμηθεί το μωρό μας και το κράτησε πιο ζεστό από τότε που σηκώθηκε από το έδαφος. Είναι επίσης χρήσιμο κατά το στήσιμο και την κατάρρευση της κατασκήνωσης μαζί με την προετοιμασία του γεύματος για να κρατάτε το μωρό συγκρατημένο και με ασφάλεια μακριά από το δρόμο. Εάν το μικρό σας έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί ένα Pack-and-Play στο σπίτι, το να έχετε ένα στο κάμπινγκ σας μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση κανονικότητας στο νέο του περιβάλλον.

Ντύστε το μωρό αρκετά ζεστό, αλλά όχι πολύ ζεστό

Είναι δελεαστικό να στρώσεις τα παιδιά σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση να κρυώσουν. Ωστόσο, ένα ζεστό μωρό είναι συνήθως ένα άθλιο, ιδιότροπο μωρό. Όταν ο μεγαλύτερος γιος μου ήταν μωρό, τον ντύσαμε με στρώματα μάλλινης βάσης, ακολουθούμενα από ένα φλις κρεβάτι και ένα σάκο ύπνου από πάνω. Αυτό λειτούργησε καλά όταν ήταν βρέφος, αλλά καθώς μεγάλωνε, δεν ήταν οπαδός του να έχει τόσα πολλά στρώματα. Τώρα χρησιμοποιούμε α Morrison Outdoors υπνόσακος για τον μικρότερο γιο μου. Με δύο διαβαθμίσεις θερμοκρασίας για να διαλέξετε, μπορεί να εξαλείψει τις εικασίες (και το άγχος) να κρατήσει το μωρό σας ζεστό και άνετο τη νύχτα. Το νήπιό μου αρέσουν επειδή τα χέρια του δεν είναι περιορισμένα και έτσι μπορεί ακόμα να κυκλοφορεί όλη τη νύχτα. Δείτε αυτό το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους υπνόσακους για παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών.

Φέρτε μερικά είδη άνεσης για το μωρό

Η διατήρηση του περιβάλλοντος ύπνου στη σκηνή σχετικά κοντά στο περιβάλλον του σπιτιού μπορεί να βοηθήσει το μωρό σας να αποδεχτεί το άγνωστο περιβάλλον του. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα αγαπημένο λούτρινο ζώο ή κουβέρτα, μερικές πιπίλες, ένα αγαπημένο βιβλίο ή ακόμα και κάποια χαλαρωτική μουσική. Και τα δύο παιδιά μας δυσκολεύονται πολύ να αποκοιμηθούν στην ησυχία. Ο ήχος της φύσης (γρύλοι, αέρας, νερό κ.λπ.) κάνει συνήθως το κόλπο, αλλά σε ιδιαίτερα ήσυχες νύχτες, μερικές φορές έπρεπε να καταφύγουμε στη χρήση μιας εφαρμογής λευκού θορύβου στο τηλέφωνό μας για να τους βοηθήσουμε να κοιμηθούν. Έκανε το κόλπο και έκανε μια πιο ξεκούραστη νύχτα. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε ό,τι λειτουργεί στο σπίτι, απλά προσέξτε να φέρετε πολλά (οι σκηνές έχουν μόνο τόσο πολύ χώρο!).

Έχετε κάποιες συμβουλές ή κόλπα που διευκολύνουν τον ύπνο σε μια σκηνή με ένα μωρό; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ:

Φωτογραφίες από την Deanna Curry

ABOUT HIKE IT BABY

Το Hike it Baby είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που εργάζεται για να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα σωματικά και ψυχικά οφέλη του να περνούν χρόνο έξω. Εστιάζουμε στη δημιουργία ευκαιριών και στην άρση των φραγμών πρόσβασης, ώστε οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά να μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα έξω. Πιστεύουμε ότι όλες οι οικογένειες έχουν το δικαίωμα να συνδέονται με τη φύση, να επωφελούνται από το να περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να εμπνέονται για μια δια βίου αγάπη για τη φύση. Από την ίδρυσή του το 2013, το Hike it Baby είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα 270.000 οικογενειών και πάνω από 400 εθελοντές Πρέσβεις Υποκαταστημάτων. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εκδηλώσεις αρραβώνων σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε στο HikeitBaby.com, Facebook, YouTube, Pinterestκαι Ίνσταγκραμ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:

Ελπίζουμε να σας άρεσε η ανάγνωση αυτού του άρθρου από το Hike it Baby. Εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε στην κοινότητά μας περιεχόμενο και πόρους που σας ενημερώνουν, σας εμπνέουν και σας διασκεδάζουν.

Αλλά το περιεχόμενο δεν είναι δωρεάν. Είναι χτισμένο στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση συγγραφέων, συντακτών και εθελοντών. Κάνουμε μια επένδυση στην ανάπτυξη περιεχομένου υψηλής ποιότητας για να διευκολύνουμε τις οικογένειες με μικρά παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και μεταξύ τους. Δεν το ρωτάμε επιπόλαια, αλλά αν μπορείτε, συνεισφέρετε και βοηθήστε μας να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας.

Schreibe einen Kommentar