Συνταγή για σιρόπι σφενδάμου σε κονσέρβα

0
Συνταγή για σιρόπι σφενδάμου σε κονσέρβα

Το σιρόπι σφενδάμου δεν είναι μόνο για Καναδούς, ε! ΧΑΧΑΧΑ. Στην πραγματικότητα, μια από τις κόρες μου προτιμά το σιρόπι σφενδάμου από το μέλι. Έχουμε κάνει πολλές κονσερβοποιήσεις στο παρελθόν σε αυτό το blog, από αυτή τη συνταγή ρατατούιγ για κονσέρβα μέχρι αυτή τη συνταγή μπέικον για κονσέρβα και ακόμη και αυτή τη συνταγή για κονσερβοποιημένη σαλάτα λαχανοσαλάτας. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω στο σπίτι, στη σημερινή ανάρτηση θα μοιραστώ τη μετάβασή μου στο συνταγή σιρόπι σφενδάμου για κονσέρβα.

Το πράγμα με συνταγές κονσερβοποίησηςείναι μόλις το κάνετε για μερικά χρόνια η όλη διαδικασία γίνεται πολύ οικεία. Μέχρι να φτάσετε σε σιρόπι σφενδάμου και η συνταγή δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Ναι, καλά διαβάσατε για αυτό το σιρόπι κάνει όλη την κονσερβοποίηση μόνο του. Αν και, έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποιες άλλες συνταγές εκεί έξω, που χρησιμοποιούν κονσερβοποιία για υδατόλουτρο. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ζητήματα μούχλας, τα οποία συχνά αναφέρονται, τα οποία μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν εάν τα βάζα σας πλυθούν και αποστειρωθούν σωστά.

Συνταγή για σιρόπι σφενδάμου σε κονσέρβα

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Η διαδικασία κονσερβοποίησης ξεκινά με την αποστείρωση των βάζων σας. Αφού στεγνώσετε τα βάζα σας, μπορείτε να ρίξετε το ζεστό σιρόπι (μεταξύ 180 και 200 ​​βαθμών F) σε αυτά αφήνοντας περίπου 1/4 ίντσας ελεύθερου χώρου. Όταν βιδώνετε τα καπάκια, τα βάζα πρέπει να «σκάσουν» και να σφραγίζονται μόλις κρυώσει ο ζεστός αέρας ανάμεσα στο σιρόπι και το καπάκι για να δημιουργηθεί κενό. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος για έως και 4 χρόνια, αφού ανοίξουν τα βάζα σας μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο σας για έως και 12 μήνες.

Μπορείς λάβετε την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Πρακτική Αυτοδυναμία blog, εδώ…

Συνταγή για σιρόπι σφενδάμου σε κονσέρβα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Σιρόπι σφενδάμου – Ολοκληρώνοντας την πρώτη μας παρτίδα και κονσερβοποιούμε….

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Παρασκευή και κονσερβοποίηση σιροπιού σφενδάμου….

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar