Beaconsfield: Ολοκληρωμένη αναμόρφωση του τοπίου του Backyard

0
Beaconsfield: Ολοκληρωμένη αναμόρφωση του τοπίου του Backyard

Οι πελάτες μας, η Renee και ο Andy, προσπαθούσαν να μεταμορφώσουν την κατάφυτη αυλή τους σε έναν όμορφο χώρο που θα μπορούσαν να απολαύσουν αυτοί, τα 2 παιδιά τους και ο σκύλος τους Queenie!

Είχαν προηγουμένως συντάξει ένα σχέδιο από έναν σχεδιαστή τοπίου και τώρα χρειάζονταν μια επαγγελματική εταιρεία για να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν και να ολοκληρώσουν το σχέδιο και στη συνέχεια να το ζωντανέψουν.

Η PLG χειρίστηκε ολόκληρη τη διαδικασία της Κατασκευής Τοπίου και της Διαχείρισης Έργων, μαζί με την πλήρη σχεδίαση και εγκατάσταση συστήματος Δικτύωσης.

Φάση 1 – Ολοκλήρωση σχεδίασης και προετοιμασίας τοποθεσίας

Χρειάζονταν ο σχεδιαστής μας να κάνει μερικές τροποποιήσεις και αλλαγές προτού να είναι 100% έτοιμοι να προχωρήσουν, και ο σχεδιαστής μας τους βοήθησε επίσης να επιλέξουν τα υλικά. π.χ. το χρώμα του σκυροδέματος, η επιλογή φυτών και άλλα φινιρίσματα.

Δεδομένου ότι το τοπίο άλλαζε τελείως, χρειάστηκε μια πλήρης προετοιμασία του χώρου, μαζί με την αφαίρεση μερικών γερασμένων δέντρων και (πολύ περισσότερο από) λίγων φορτίων βρωμιάς για την αναμόρφωση του χώρου. Μπορέσαμε ακόμη και να μεταφέρουμε ένα ώριμο δέντρο frangipani που ήθελαν να κρατήσουν 2 μέτρα προς τα αριστερά, ώστε να ταιριάζει στο σχέδιο.

Οι ομάδες μας κατασκεύασαν επίσης τοίχους αντιστήριξης από ανακυκλωμένο κόκκινο τούβλο στο πίσω μέρος του ακινήτου και έσκαψαν σε νέα φρεάτια εμποτισμού – καθώς το προηγούμενο σύστημα αποχέτευσης ήταν ανεπαρκές. Δυστυχώς για τους φτωχούς μας, το χώμα ήταν γεμάτο ασβεστολιθικά πετρώματα που χρειάζονταν εκσκαφέας, θραύση βράχου και λίγο σκληρό γιάκκα για να αφαιρεθούν.

Έπρεπε επίσης να βάλουμε νέους σωλήνες για την αποχέτευση. Αυτό θα έπρεπε να είχε διαρκέσει μια μέρα, αλλά χρειάστηκε 3 λόγω όλου του καπακιού που χρειαζόταν σπάσιμο και εκσκαφή. Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια μέχρι να αρχίσεις να σκάβεις!

Φάση 2 – Hardscaping και Reticulation

Μόλις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του χώρου, ήμασταν έτοιμοι για το σκάψιμο και την εγκατάσταση της πισίνας, και στη συνέχεια χύθηκε το υπέροχο εκτεθειμένο αδρανή σκυρόδεμα για το νέο δρόμο, την πισίνα και την υπαίθρια περιοχή.

Όπως συμβαίνει μερικές φορές, η εταιρεία πισίνας δεν τοποθέτησε την πισίνα ακριβώς εκεί που υποτίθεται ότι ήταν στο σχέδιο, οπότε έπρεπε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές σχεδιασμού αμέσως, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που ήθελε ο πελάτης. Αξίζει να είστε σχεδιαστές τοπίου αλλά και κατασκευαστές!

Προκειμένου να χτίσουμε τη νέα βεράντα, έπρεπε να δημιουργήσουμε έναν κατακόρυφο εκτεθειμένο τοίχο αδρανών υλικών για να λειτουργήσει ως τοίχος αντιστήριξης – απλώς μια μικρή επιπλέον πρόκληση για την ομάδα!

Στη συνέχεια, κατασκευάσαμε κατά παραγγελία ένα αυτοματοποιημένο σύστημα άρδευσης για τους χλοοτάπητες και τα κρεβάτια του κήπου – εύκολο, hands-free πότισμα για Renee & Andy από τώρα και στο εξής!

Οι πελάτες είχαν επίσης εσωτερικές ανακαινίσεις σε όλο το έργο μας, οπότε υπήρχαν πάντα πολλές εργασίες στον ιστότοπο που εργάζονταν μεταξύ τους… ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν για την υπομονή τους – στο τέλος φτάσαμε εκεί!

Φάση 3 – Softscaping

υπαίθριο τζάκι σε τοπίο στο Περθ

Μόλις ολοκληρώθηκε το σκληρό τοπίο, ήρθε η ώρα για το αγαπημένο μας μέρος σχεδόν σε κάθε έργο – προσθέτοντας το πράσινο!

Οι ομάδες μας εγκατέστησαν ένα νέο γκαζόν, τοποθέτησαν και φύτεψαν τα παρτέρια κήπου με ατσάλινες άκρες με την επιλογή των αυτοφυών φυτών, επικαλυμμένα με ένα πλούσιο κόκκινο στρώμα για εξαιρετική χρωματική αντίθεση με το πράσινο γκαζόν και καθαρά λευκά αδρανή.

Τέλος, προστέθηκε η τελική πινελιά του φωτισμού του κήπου και ήταν έτοιμοι να καθίσουν αναπαυτικά, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το υπέροχο νέο τους τοπίο!

Κάποτε μια κατάφυτη περιοχή, τώρα είναι πλέον μοντέρνα και γεμάτη πράγματα να κάνετε – από μέρες δίπλα στην πισίνα μέχρι βραδιές γύρω από το τζάκι ή πάρτι στη νέα υπαίθρια περιοχή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι! Τώρα έχουν μια υπέροχη περιοχή για να απολαύσουν, τα παιδιά τους (και η Queenie!) είναι χαρούμενα, και έχουν ακόμη και υπέροχη θέα από το κατάστρωμα τους για να απολαύσουν τη νύχτα.

Schreibe einen Kommentar