Essential Baby Camping Ear – Hike it Baby

0
Essential Baby Camping Ear – Hike it Baby
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ MORRISON OUTDOORS

Το κάμπινγκ είναι μια τρομερή περιπέτεια – από μεγάλες γραφικές πεζοπορίες κατά τη διάρκεια της ημέρας έως νύχτες κάτω από τα αστέρια, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να κάνετε ένα ταξίδι κατασκήνωσης με όλη την οικογένεια! Είτε αυτό είναι το πρώτο σας ταξίδι για κάμπινγκ είτε είστε έμπειρος κατασκηνωτής που βγαίνεις για πρώτη φορά με το μωρό σου, μπορεί να αισθάνεσαι απίστευτο να ετοιμάζεις βαλίτσες για ένα μικρό. Θέλετε να πακετάρετε αρκετά και να μην χάνετε τα απαραίτητα, όπως πάνες και μαντηλάκια, αλλά πιθανότατα δεν χρειάζεστε κάθε παιδικό παιχνίδι στο σπίτι για να κάνετε το ταξίδι σας επιτυχημένο.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την πρώτη σας περιπέτεια κατασκήνωσης με το μωρό σας και δεν είστε σίγουροι τι να φέρετε, σας έχουμε καλύψει! Πρώτα, πάρτε ένα αντίγραφο αυτού λίστα ελέγχου κατασκήνωσης. Καλύπτει όλα τα βασικά για το τι πρέπει να φέρετε όταν κάνετε κάμπινγκ από το καταφύγιο μέχρι τον εξοπλισμό μαγειρέματος και όλα τα τυχαία σημαντικά πράγματα όπως προβολείς και φακούς, καθώς και όλα τα πρόσθετα «συγκεκριμένα για τα παιδιά» εάν έχετε ένα μικρό στο ταξίδι σας.

Ας δούμε μερικά δοκιμασμένα και αληθινά εργαλεία για να σας οδηγήσουν στη φύση, που προέρχονται από την κοινότητα Hike it Baby!

Μεγάλος πλαστικός κάδος αποθήκευσης

Όσον αφορά τη συσκευασία, δοκιμάστε να συσκευάσετε τα αντικείμενα σε έναν μεγάλο πλαστικό κάδο με καπάκι. Διατηρεί τον εξοπλισμό σας στεγνό σε περίπτωση συσκευασίας ή αποσυσκευασίας στη βροχή, αλλά μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως παιδική μπανιέρα εάν το μικρό σας είναι αρκετά μεγάλο για να κάθεται μόνο του!

Πακέτο και Παίξτε

Το πιο συχνά προτεινόμενο αντικείμενο στην κοινότητά μας για να φέρουμε μαζί για το μωρό είναι ένα παιχνίδι σε πακέτο. Ρίξτε ένα δίχτυ για κοριούς από πάνω και το μωρό μπορεί να κρεμαστεί εκεί, κρυμμένο στη σκιά ενώ στήνεις τη σκηνή ή ακόμα και μαγειρεύεις ένα γεύμα. Εάν δεν έχετε χώρο για πακέτο και παιχνίδι, ένα πορτ μπεμπέ μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να κρατήσετε ελεύθερα τα χέρια σας ενώ μαγειρεύετε ή στήνετε μια σκηνή, ή μπορεί να τοποθετηθεί ένα αναμνηστικό παιδικό καρεκλάκι που συνήθως δένεται σε μια καρέκλα. το έδαφος με μερικά παιχνίδια για να κρατάτε το μωρό συγκρατημένο και ασφαλές ενώ τα ετοιμάζετε όλα.

σιedtime

Το πακέτο και το παιχνίδι είναι ένας ασφαλής χώρος ύπνου για τα μικρά που κυλιούνται στη σκηνή, ενώ όλοι προσπαθούν να τραβήξουν το βλέμμα τους ανάμεσα στις περιπέτειες. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τον καιρό για τις ημέρες και τις νύχτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Δεδομένου ότι το σώμα των μωρών δεν ρυθμίζει τη θερμοκρασία τους όπως οι ενήλικες, θυμηθείτε ότι μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε διάφορες θερμοκρασίες για τον ύπνο! Μπορεί να είναι ζεστό την ημέρα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να βάλετε δέσμες τη νύχτα καθώς δύει ο ήλιος. Αν έχει κρύο το βράδυ, φροντίστε να πάρετε ζεστούς υπνόσακους για τα παιδιά και Morrison Outdoors Βρεφικοί υπνόσακοι για τους μικρότερους κατασκηνωτές σας. Αυτοί οι υπνόσακοι κρατούν το μωρό ζεστό κατά τη διάρκεια μιας ψυχρής νύχτας και μετριάζουν την ανησυχία ότι έχει χαλαρές κουβέρτες κοντά στο μωρό ενώ κοιμάται.

Άλλος χρήσιμος εξοπλισμός

Τέλος, μερικές άλλες σημαντικές αρπαγές εργαλείων περιλαμβάνουν πανιά πολλαπλών χρήσεων, καπέλα για τον ήλιο, αντηλιακό (όταν ο παιδίατρος σας δίνει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε) και εντομοαπωθητικά μαντηλάκια (αντί για σπρέι) ή ρούχα επεξεργασμένα με περμεθρίνη. Σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας μερικά προπαρασκευασμένα γεύματα, ώστε να μπορείτε να τα ζεστάνετε όταν είναι ώρα για φαγητό. Αλλά η ώρα του φαγητού είναι θέμα για άλλο blog!

Όπως μπορείτε να δείτε, η κοινότητά μας είναι πολυμήχανη και έμπειρη στο να ετοιμάζει βαλίτσες για περιπέτειες κατασκήνωσης με μικρά παιδιά! Το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού μας χρειάζεται να κάνει διπλά καθήκοντα, καθώς τα μωρά μπορεί να χρειάζονται πολύ εξοπλισμό.

Τι μας έλειψε; Έχετε να προσθέσετε καταπληκτικές προτάσεις εργαλείων ή hacks;

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ:

Φωτογραφίες από την Deanna Curry

ABOUT HIKE IT BABY

Το Hike it Baby είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που εργάζεται για να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα σωματικά και ψυχικά οφέλη του να περνούν χρόνο έξω. Εστιάζουμε στη δημιουργία ευκαιριών και στην άρση των φραγμών πρόσβασης, ώστε οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά να μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα έξω. Πιστεύουμε ότι όλες οι οικογένειες έχουν το δικαίωμα να συνδέονται με τη φύση, να επωφελούνται από το να περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να εμπνέονται για μια δια βίου αγάπη για τη φύση. Από την ίδρυσή του το 2013, το Hike it Baby είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα 270.000 οικογενειών και πάνω από 400 εθελοντές Πρέσβεις Υποκαταστημάτων. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εκδηλώσεις αρραβώνων σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε στο HikeitBaby.com, Facebook, YouTube, Pinterestκαι Ίνσταγκραμ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:

Ελπίζουμε να σας άρεσε η ανάγνωση αυτού του άρθρου από το Hike it Baby. Εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε στην κοινότητά μας περιεχόμενο και πόρους που σας ενημερώνουν, σας εμπνέουν και σας διασκεδάζουν.

Αλλά το περιεχόμενο δεν είναι δωρεάν. Είναι χτισμένο στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση συγγραφέων, συντακτών και εθελοντών. Κάνουμε μια επένδυση στην ανάπτυξη περιεχομένου υψηλής ποιότητας για να διευκολύνουμε τις οικογένειες με μικρά παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και μεταξύ τους. Δεν το ρωτάμε επιπόλαια, αλλά αν μπορείτε, συνεισφέρετε και βοηθήστε μας να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας.

Schreibe einen Kommentar