Hike it Baby Bring it Outside Event: Ημέρα της Μητέρας στο Πάρκο

0
Hike it Baby Bring it Outside Event: Ημέρα της Μητέρας στο Πάρκο

Το Hike it Baby είχε πρόσφατα τη χαρά να φιλοξενήσει μια εκδήλωση Bring it Outside στο Elizabeth New Jersey, σε συνεργασία με τους Elizabeth Urban Wildlife Partnership, Groundwork Elizabeth, Union County Parks, Trinitas Regional Medical Center και Friends of Great Swamp.

Η εκδήλωσή μας «Η Γιορτή της Μητέρας στο Πάρκο» έδωσε στις οικογένειες την ευκαιρία να περάσουν ένα πρωί σε εξωτερικούς χώρους και να απολαύσουν δωρεάν φαγητό, ποτά, υπαίθριο εξοπλισμό, δίγλωσσους πόρους και βραβεία. Χάρη στη βοήθεια όλων αυτών των τοπικών συνεργατών, ήμασταν ενθουσιασμένοι που υποδεχθήκαμε ειδικούς επισκέπτες από το Josephine’s Place παρέχοντας μεταφορά από και προς το πάρκο για αυτές τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Το Josephine’s Place είναι ένας ασφαλής, φιλόξενος χώρος με έδρα την Ελισάβετ, όπου οι υποεξυπηρετούμενες γυναίκες έχουν πρόσβαση σε προγράμματα που τους επιτρέπουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες ζωής, να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να ανυψώσουν τις οικογένειες, τις κοινότητες και τις μελλοντικές γενιές τους.

Παρόλο που η Μητέρα Φύση μας έδωσε μερικές δύσκολες καιρικές συνθήκες με μια πολύ βροχερή μέρα, οι οικογένειες είχαν ακόμα την ευκαιρία να βγουν στη φύση και να φύγουν με κάποιο φοβερό εξοπλισμό για να τις βοηθήσουν να βγουν έξω! Οι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η Anna Harris, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Καταφύγιων στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Lenape. Lucy Crespo, η Youth Leader της Groundwork Elizabeth καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής τους Johnathan Phillips. Jessica Carrillo Alatorre, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Hike it Baby και ειδικός καλεσμένος ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ Joe Cryan. Αυτοί οι ομιλητές μοιράστηκαν ιστορίες, τη σημασία του να βγεις έξω και μίλησαν για τον κοινό στόχο της υποστήριξης της κοινότητας.

Είχαμε επίσης πολλές δραστηριότητες για να απολαύσουν οι οικογένειες! Η Groundwork μεγάλωσε φυτά στο μικρό αγρόκτημά τους, ώστε τα παιδιά να μπορούν να διακοσμήσουν γλάστρες, να φυτέψουν λουλούδια και να τα δώσουν στις μαμάδες τους για την Ημέρα της Μητέρας. Υπήρχε ένα αναδυόμενο κάμπινγκ επιπλωμένο από την Teton Sports, πλήρες με υποκρινόμενους, για να παίζουν τα παιδιά. Επίσης, δημιουργήσαμε έναν σταθμό μεταφοράς βρεφών, ώστε οι γονείς να μπορούν να δοκιμάσουν περιτυλίγματα, κουφώματα και μαλακά δομημένα φορεία για τα μικρά τους. Διοργανώθηκε ένα Wander Walk για οικογένειες να περπατήσουν και να δοκιμάσουν τις δραστηριότητες στις πινακίδες όταν έπεσε και η βροχή.

Για να γιορτάσουμε αυτές τις ξεχωριστές μαμάδες, όσες παρακολούθησαν την εκδήλωση έλαβαν σακίδια από την Teton Sports, μπουκάλια νερού από την FiftyFifty, απωθητικά σφάλματα από τη Sawyer, καθώς και πόρους, δραστηριότητες και αυτοκόλλητα Hike it Baby. Γνωρίζουμε πόσο συντριπτικό μπορεί να φαίνεται να βγαίνεις σε εξωτερικούς χώρους με όλη την οικογένεια και καταλαβαίνουμε ότι ο εξοπλισμός και οι πόροι για εξωτερικούς χώρους μπορούν να συμβάλουν πολύ στο να γίνουν εφικτά τα πρώτα βήματα σε εξωτερικούς χώρους.

Φωτογραφίες από την ημέρα της μητέρας στο φεστιβάλ πάρκου

Οι τυχεροί νικητές έλαβαν καπέλα Sunday Afternoons, Turtle Fur beanies, Oaki αδιάβροχα κοστούμια, ένα καρότσι Burley Honey Bee, καρότσι Joovy, πορτ μπεμπέ Onya και μωρουδιακά περιτυλίγματα Solly. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Athletic Brewing Co, τον χορηγό τίτλου του Hike it Baby για την εκδήλωση, που δώρισε γενναιόδωρα μη αλκοολούχα ποτά για να απολαύσουν οι οικογένειες.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους τους καταπληκτικούς συνεργάτες και χορηγούς μας που βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση πραγματικότητα! Ήταν μια αξέχαστη Ημέρα της Μητέρας, και ήταν μεγάλη μας τιμή που τη περάσαμε με τις οικογένειες στο Elizabeth New Jersey φέτος!

Schreibe einen Kommentar