Spring Flying By | Deborah Silver & Co.

0
Spring Flying By |  Deborah Silver & Co.

Φαίνεται γελοίο να μιλάμε για ανοιξιάτικες φυτεύσεις εμπορευματοκιβωτίων όταν η τρέχουσα θερμοκρασία των 80 βαθμών αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη στη δεκαετία του ’90 τις νέες λίγες ημέρες. Αλλά καλύτερα ένα εφήμερο ελατήριο παρά καθόλου. Ο Απρίλιος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας. Τρομακτικές χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι κυμάνθηκαν σε όλο τον μήνα. Για να φυτέψουμε φέτος τις ανοιξιάτικες γλάστρες χρειαζόμασταν παλτά, καπέλα και γάντια, αλλά τα καταφέραμε μέχρι τις 20 Απριλίου. Αυτά τα κουτιά Branch Studio που απεικονίζονται παραπάνω φυτεύτηκαν με λεβάντα, δεντρολίβανο, πανσέδες λεβάντας και αλυσούμι και έχουν αυξηθεί σημαντικά από τις αρχές Απριλίου ημερομηνία εγκατάστασης. Η άνοιξη είναι μια γιορτή των πρώτων που αναδύθηκαν και αντέξουν. Απλό και ικανοποιητικό, γεμίζοντας από νωρίς τα κουτιά ζαρντινιέρης με ψυχρό χώμα και φυτά που αποφεύγουν το κρύο.

Ο Ρομπ φύτεψε πολλές γλάστρες και καλάθια για την άνοιξη. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν φύγει τώρα. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα καλάθι γεμάτο μαρούλι; Τα ανθεκτικά στο κρύο λαχανικά δημιουργούν υπέροχα φυτά σε δοχεία. Υπάρχει κάτι τόσο φρέσκο ​​και ζουμερό στο ανοιξιάτικο πράσινο.

Έχω αρκετούς πελάτες για τους οποίους φυτεύω ανοιξιάτικες γλάστρες, και μέχρι το τέλος, σε όλους αρέσει κάτι διαφορετικό. Αυτός ο πελάτης έχει μια αναμφισβήτητα σύγχρονη άποψη. Φυτέψαμε ανάλογα. Ψηλή και κοντή ιτιά μουνί σε πολλά διακριτά στρώματα μιλούν για μια αρχιτεκτονική διάταξη. Ο γκρι βαμμένος ευκάλυπτος ολόγυρα παρέχει κάποιο βάρος στο μεσαίο τμήμα. Το ανοιχτόχρωμο και το σκούρο πανσές αναμειγνύονται – αστραφτερά. Η σύγχρονη βελγική γλάστρα έχει ένα όμορφο σχήμα και έχει μια επιφάνεια με διακριτική υφή. Η φύτευση διαθέτει τη γλάστρα. Η επιλογή και η διάταξη των φυτών σε ένα δοχείο προσθέτει την απόδειξη μιας άποψης. Αυτή η άποψη παρέχει ένα άλλο επίπεδο αφοσίωσης στον θεατή. Το χρώμα της ιτιάς και του ευκαλύπτου απηχεί το χρώμα του δοχείου με συνοπτικό τρόπο και βοηθάει πολύ στο να ζωντανέψει το χρώμα των πανσέδων και των βιόλας.

Αυτό το γιγάντιο καζάνι από χυτοσίδηρο στο τέλος του διαδρόμου Detroit Garden Works ντύνεται κάθε σεζόν. Το εννοούμε για να πούμε ένα γεια και να καλωσορίσουμε. Το κοντέινερ που απεικονίζεται προηγουμένως θα ήταν πολύ προσαρμοσμένο και αυστηρό για αυτό το σημείο. Μου αρέσουν τα δοχεία στα οποία προορίζεται κάθε στοιχείο και έχει έναν λόγο να βρίσκεται. Στα τέλη Μαΐου, αυτοί οι πανσέδες ανθίζουν άφθονα. Μπορείτε να απολαύσετε ένα ανοιξιάτικο δοχείο από τη στιγμή που φυτεύεται μέχρι το καλοκαίρι που φτάνει τον Ιούλιο.

Αυτοί οι πανσέδες με μείγμα εσπεριδοειδών που φυτεύτηκαν πριν από εβδομάδες έχουν μεγαλώσει και εξακολουθούν να αναπτύσσονται. Τα κεντρικά κομμάτια είναι ψεύτικα και φανταστικά, προς ικανοποίηση του πελάτη μου. Η γλάστρα στο βάθος έχει ένα γλυκό μπιζέλι αποτυπωμένο μέσα σε ένα σφιχτά διαμορφωμένο δαχτυλίδι από ιτιά μουνί. Τα γλυκά μπιζέλια είναι διαβόητα ατημέλητοι καλλιεργητές. Η ιτιά μουνί θα υποστηρίξει αυτό το χαλαρό αναπτυσσόμενο αμπέλι. Η τοποθέτηση του γλυκού μπιζελιού δίπλα στον πάγκο διασφαλίζει ότι το άρωμα είναι μέρος της απόλαυσης του δοχείου.

Αυτή η πρώιμη ανοιξιάτικη φύτευση πανσών κάτω από μια σημύδα με πολλούς κορμούς είναι η πρώτη ανοιξιάτικη ανάσα σε αυτό το τοπίο. Αποτελούμενο κυρίως από δέντρα, θάμνους και εδαφοκάλυψη, αυτό το υπό φύτευση πανσέδων και αλυσούμι δείχνει τι θα συμβεί σε αυτό το πάρκο σαν σκηνικό. Η άνοιξη δεν μπορεί ποτέ να έρθει αρκετά σύντομα στη ζώνη μας. Οι ελλέβορες στην αυλή μου ήταν θαμμένοι στο χιόνι μέχρι τα τέλη Απριλίου. Έμοιαζε σαν τα λουλούδια να άνθισαν και να ωρίμασαν στην ίδια ανάσα. Πολλά από τα δέντρα που ανθούσαν την άνοιξη άργησαν πολύ να έρθουν αυτή την άνοιξη, αλλά για τα κόκκινα μπουμπούκια. Υποψιάζομαι ότι καθώς ανθίζουν πριν ξεφυλλίσουν, τα λουλούδια ήρθαν στη συνηθισμένη τους ώρα και κράτησαν για εβδομάδες. Τα crabapples ξεφυλλίζουν και μετά ανθίζουν. ήταν φευγαλέα λουλούδια. Τα σκυλάκια μου είχαν 6 ημέρες ένδοξης άνθισης και μετά έσβησαν γρήγορα στη ζέστη των τελευταίων ημερών. Μπορεί να μου έλειψαν οι πασχαλιές. Ποιος ξέρει τι θα κάνει ο καιρός 90 μοιρών στα φυτά εμπορευματοκιβωτίων της άνοιξης, αλλά μέχρι στιγμής ήταν υπέροχα.

ωχροκίτρινο και κόκκινο βιολετί σε έναν ανοιξιάτικο κήπο

Δενδρολίβανο στηλών μέσα σε ένα κουαρτέτο από ατσάλινο οβελίσκο. Το cool wave pansy mix „Peaches and cream“ έχει μια χαριτωμένη συνήθεια.

Πανσέδες με νάρκισσους και μαρούλι romaine στα τέλη Μαΐου

Κόψτε κλαδιά ιτιάς, κρέμα ευκάλυπτου και δίχρωμους πανσέδες

4 ανοιξιάτικες γλάστρες με πανσέδες κονκόρντ ευκάλυπτου και μείγματος λεβάντας.

ιτιά μουνί, πανσέδες και κισσός σε σκιερή τοποθεσία

ιτιά μουνί, δεντρολίβανο και πανσέδες πλαισιωμένοι από ένα φράχτη από ορτανσίες από δρυόφυλλα Ruby Queen – αυτή είναι μια πολύ καλή ανοιξιάτικη εμφάνιση. Λυπάμαι που αναφέρω ότι η άνοιξη μας ξεθωριάζει γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που έχω μερικές φωτογραφίες.

Schreibe einen Kommentar